به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ در این رویداد علمی ۴ سخنرانی ویژه و ۴۰ سخنرانی کلیدی توسط محققان برجسته کشورهای مختلف جهان ازجمله ایران، آلمان، کانادا، استرالیا، چین، ترکیه، آمریکا و انگلیس ارائه شد.
دبیر علمی این سمینار گفت: این سمینار با شعار «پلیمر برای زندگی بهتر و اقتصاد چرخشی» با شرکت جمع کثیری از پژوهشگران، محققان، دانشجویان و صنعتگران حوزه پلیمر برای تبادل جدیدترین پیشرفتهای علوم و فناوری پلیمر برگزار شد.
دکتر عباسی افزود: علاوه بر ۴ سخنرانی ویژه و ۴۰ سخنرانی کلیدی، ۷۳۰ مقاله در ۱۵ محور به دبیرخانه سمینار ارسالشده بود که ۶۰۰ مقاله بهصورت پوستر و بقیه بهصورت سخنرانی در چهار تالار ارائه شد.
همچنین در طول برگزاری این سمینار بهمنظور آشنایی بیشتر محققان و شرکتکنندگان با پیشرفتهای اخیر علمی در حوزه پلیمر، ضمن برگزاری نمایشگاه جنبی، کارگاه تخصصی با موضوع چاپ سهبعدی پلیمرها برگزار شد.
شرکتکنندگان در این رویداد با اشاره به کاربرد گسترده و فراوان پلیمر در تولید انواع محصولات مورداستفاده در زندگی روزمره و صنایع مختلف، بهضرورت توجه بیشتر به تولیدات علمی و تعامل و همکاری با صنعتگران برای توسعه و ارتقای جایگاه علوم و مهندسی پلیمر در تولیدات صنعتی تأکید کردند.
در پایان این سمینار علمی از ارائهدهندگان چهارمقاله برتر شفاهی، چهار پوستر برگزیده، یک مقاله کاربردی برتر تقدیر و تندیس سمینار به آنها تقدیم شد. همچنین دو تندیس ویژه مقالات برتر شفاهی به یاد دو استاد فقید رشته پلیمر، آقای دکتر علیاکبر انتظامی از دانشگاه تبریز و آقای دکتر علیاصغر کتباب از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ارائهدهندگان این مقالات و همچنین خانواده این دو استاد فقید اعطا شد.
این سمینار بینالمللی با همکاری دانشگاه صنعتی سهند، انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران، شرکت دانشبنیان رسام پلیمر نامی و انجمن ژئولوژی ایران، از ۱۷ تا ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ در دانشگاه صنعتی سهند تبریز برگزار شد.
دانشگاه صنعتی سهند باوجود دانشکده مهندسی پلیمر و پژوهشکده مواد پلیمری در آن، مهمترین دانشگاه صنعتی شمال غرب کشور در زمینه آموزش، پژوهش و فناوری در حوزه علوم و مهندسی پلیمر محسوب میشود.